Wyświetl pojedynczy post
kuba.j.g.
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.05.2013, 10:53
BBudowniczy napisał(a):Wyświetl post
To jak...Twoim zdaniem potrzebna mu ta ochrona czy nie? Ma się dać za przeproszeniem "zarżnąć" kolejnemu Cybie?

No faktycznie, ochrona przed Rysiami Cybami to faktycznie luksus. Podobnie jeżdżenie z kierowcą, zamiast samemu.
Kaczor tak bardzo lubi przywileje władzy, że ponoć opływa w luksusach:

wis.la/itjxf

wis.la/jh8np

Ciekawe więc jak jak bardzo musi uwielbiać przywileje władzy taki Tusk, latający cotygodniowo samolotem do domu (oczywiście za nasze).

Ciekawe, że nie zauważasz, że głównym beneficjentem i obrońcą tego "złodziejskiego systemu" jest PO do spóły z SLD. Gdy w 2006 roku powstało CBA pewnie pierwszy krzyczałeś że to nowy "faszyzm" i czujesz "mroczną atmosferę". Zamiast krytykować rząd marnotrawiący i kradnący pieniądze na lewo i prawo, najwięcej Twojego zainteresowania wzbudza ochrona lidera opozycji, co do której chyba nikt nie ma wątpliwości że jest potrzebna i zgodna z prawem. Kwestia wydania kilku milionów na jednodniowy koncert Madonny nie wzbudziła Twojego zainteresowania (chociaż to ani potrzebne ani zgodne z prawem).

Z ochrona nie zrozumiales a mi sie nie chce tego tlumaczyc a co do zbytkow jakie Jaro lubi, to tak, lubi ale nie za swoja kase wiec nie wyskakuj mi tu z oswiadczeniami majatkowymi.
J. Kaczynski: We mnie jest czyste dobro...