Wyświetl pojedynczy post
borys
Banita

Od: 07.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.05.2013, 08:30
Symulacja rozmowy z Bednarzem

1. Co ze sponsorem na koszulki? Staramy sie takowego pozyskac, nie moge udzielac szczegółowych informacji.
2. O co będziemy walczyć w przyszłym sezonie z 22 mln budzetem? pieniadze nie graja, jestesmy w trakcie restrukturyzacji, przyszlosc pokaze.
3. Czy klub czekaja wzmocnienia? przygladamy sie pewnym graczom jednak o wszystkim zadecyduja wzgledy finansowe.
4. Czy BC wesprze klub finansowo bardziej niż dotychczas? Być może ale nie jest to pytanie do mnie.
5. Co z baza treningowa? Szukamy, jednak na te chwile nie moge przedstawić szczegółów.
6. Czemu nie przybył nasz nowy DS? Obowiazki.
7. Co z systemem szkolenia? Wlasnie podebrano nam Bukse co utwierdza nas w przekonaniu, ze nie jest to dobra inwestycja.
8. Czy biala gwiazda moze wrocic na koszulki? Rozmawiamy.
9. Mecz Wisła Barcelona? Narazie to tylko doniesienia prasowe.

Dodajmy do tego, ze bedzie sporo ludzi, mnostwo pytan a do tego grillowy nastroj.

I po tego typu rozmowie mozna powiedziec sobie: Wiem, ze nic nie wiem.

Nie sądze abym się bardzo pomylił co do "informacji" jakie zostana pozyskane w trakcie grilla.
Za calym wydarzeniem stoi Pan Kozioł PR-owiec, bardzo dobry pomysl ale tylko jesli chodzi o lagodzenie nastrojow - nic wiecej.

Wracając do Kozioła, dla mnie to wlasciwy czlowiek na wlasciwym miejscu, ciekawe co by mogl zrobic majac jakiekolwiek pieniadze...
Odpowiedz cytując