Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.05.2013, 00:02
fialo napisał(a):Wyświetl post
(czy nazywanie kogokolwiek łysym .....m, ma coś wspólnego z krytyką ?)
Cytacik?

Poza tym szkoda chyba czasu. Co mi się nie podoba napisałem dobitnie wielokrotnie. To że jakiś osobnik z przerośniętym ego nie zadał sobie trudu żeby cokolwiek z tego przeczytać - choćby po to, żeby mieć się do czego ustosunkować - nie jest moim problemem.

I nie, nie przyjdę na spotkanie, nie zwolnię się z pracy, chociaż mógłbym. Grill z Bednarzem jest na mojej liście rzeczy ważnych na mało eksponowanym miejscu. To, jak odbierzesz moją absencję jest Twoją prywatną sprawą i niech taką pozostanie.

Umówmy się - moje argumenty są trafne, albo nie, ale moja obecność na forum nie daje chyba podstaw frustratom takim jak Ty do rozkręcania prywatnych wojenek? Ewidentnie bolą Cię cztery litery odkąd napisałem, że mi się dobrze powodzi. Szukasz pretekstu żeby się do czegoś doczepić. Nie uważasz, że to żałosne?

Jestem anonimowym nickiem (choć może nie tak do końca i nie dla wszystkich, bo anonimowość w internecie to bzdura) z wyboru. Nie mam poczucia misji i nie wydaje mi się, że mam wpływ na Wisłę. Trzeba być jednak ciężkim frajerem żeby uważać, że jakiś grill z Łysym Legionistą (a co?!) będzie okazją do przedstawiania pomysłów i włączenia się w naprawę. Zresztą, Lukasz napisał więcej.

Pierwotna wersja postu (jeszcze przed wklepaniem go) zawierała sugestię gdzie mi możesz skoczyć. Po chwili zastanowienia jednak uznałem - pora wyhamować z chamstwem. Mam swoje za uszami, być może zbyt często nadużywałem gościnności tego forum. Mea culpa, serio.
Jednak kluczowe pozostaje jedno - zawsze traktowałem je jako miejsce w którym przekazuję swoje przemyślenia na temat Wisły oraz czytam uwagi mi podobnych pasjonatów. Jeżeli uważasz inaczej - masz problem.

Znając siebie - raczej miałbym jaja żeby zadać Bednarzowi niewygodne pytanie. Nawet kilka. Nie jestem jednak na tyle naiwny, żeby liczyć na szczerą odpowiedź. Nie chodzi nawet o to, że Łysy Legionista nie chciałby odpowiedzieć - na niektóre pytania odpowiedzieć po prostu nie może, z wielu powodów.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 21.05.2013 o godz. 00:17.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując