Wyświetl pojedynczy post
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.05.2013, 23:11
fialo napisał(a):Wyświetl post
....... tu nie o to chodzi. Chodzi o formę włączania się w pracę nad poprawą funkcjonowania naszego klubu, bo to jedna z niewielu możliwości, żeby zaprezentować swoje pomysły oraz jakichś standard dyskusji. Bo zgaduję, że raczej byś "Łysy ...." nie powiedział Bednarzowi w oczy
Pośrednio i marginalnie chodzi o klub.

Skąd wyciągasz wniosek że zadanie pytania (dyskusja to chyba za duże słowo) Jackowi Bednarzowi będzie miało wpływ na funkcjonowanie klubu?
Skąd przekonanie że będzie to zdecydowanie bardziej owocne niż dyskusja z kimkolwiek na tym forum?

W mojej opinii jedyne co ten grill może i ma 'zrobić' to poprawić relacje pomiędzy klubem a kibicami lub personalnie między kibicami a prezesem.
Fajny pomyśl (jestem za) ale nazwijmy go wprost: impreza integracyjna. Grill.

Tak robiąc OT, imprezy takie organizowane są aby umocnić więź z marką, rozładować negatywne emocje i wykreować te pozytywne. I wisienka na torcie: " imprezy motywacyjne sprawiają, iż pracownicy czują się doceniani i rośnie w nich przekonanie o ich ważności." Nie chce rozwijać wątku ale twoje wypowiedzi podchodzą książkowo pod tą tezę.

Na koniec podbiję jeszcze prośbę - jak będziesz na grillu daj znać czy coś ciekawego było powiedziane i jak impreza wyglądała. Będę wdzięczny.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując