Wyświetl pojedynczy post
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.05.2013, 21:30
Wiec tak. Oczywiście można redukować bez żadnych wspomagaczu po spalaczu to jasne. Tylko wg mnie troszke nienajlepiej rozplanowałeś okres redukcyjny. Na poaczątku redukcji fat leci na samych aerobach, spalacze są zbędne. Później można wrzucić jakieś Thermogeniki (Machine Man, Thermo Shape, Thermo Slim i inne), bo wtedy już jest troche ciężej, a kiedy robimy ostatnie szlify - wtedy właśnie coś mocniejszego w stylu Scrocha, Hydroxcut, Lipo 6, czy nawet samo Johę, bo fat schodzi najcięzej wtedy. To taka uwaga na przyszłość tylko

TSW Fanatyk - ja właściwie zawsze mam żarcie ze sobą w pojemnikach polastikowych. Ale jak czasem braknie czasu na przyrządzenie kury, to dobrze jest sobie chociaż ugotować jakieś węgle (ryż, makaron) i idziesz do Olimpu czy gdize indizej gdzie dają żarcie na wagę i bierzesz samo mieso i wychodzisz. Czemu to się opłaca? Ano temu, że jak wiadomo mięso po obróbce traci na wadze, a ryż czy makaron odwrotnie, zyskuje duzo wagi. Tym sposobem wydajesz 8 zł na 250g kury po obróbce, co Ci daje jakieś 400g mięsa przed obróbką w przybliżeniu, czyli już taka porządna porcja dzienna. Ja tak czasem robię
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując