Wyświetl pojedynczy post
Belzebub
Senior Member

Od: 08.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.05.2013, 20:20
Fialo - wiem, że Machine jest słabszy, głównie finansowo mnie zachęca, no i mam sentyment do marki, bo zazwyczaj mnie nie zawodzi. Co do przejścia z mocniejszego na słabszy środek, to wydaje mi się, że nie będzie to problemem..Gdyż wg tej dedukcji po skończeniu danego spalacza, nie możnaby redukować bez żadnego wspomagacza? Na samym minusowym bilansie kcal i aerobach? Dlatego go sobie przetestuje, nawet choćby miał działać jako placebo

Co do AAKG..To nie mialem w planach po skończeniu Scorcha redukować i zakupiłem tego NO-BOOstera na wakacyjną pompkę heheh bo dobrze na mnie działał, ale teraz doszedłem do wniosku, że poleciałbym jeszcze z 3-4kg i dlatego korci mnie, żeby oba środki połączyć.. CHoć aeroby po AAKG są z początku dość uciążliwe i w zasadzie zostaje głównie podchodzenie pod górke, bo biega się mocno średnio..
Ale chyba rzeczywiscie przedłuże redukcje z miesiąc na Machinie, a AAKG zaczne po skończeniu..
Antykatabolicznie łykam leucynke xtra zmikoswaną z HMB i chyba cel swój spełnia..

TSW FAnatyk - jak jem coś na mieście, to patrzę głównie czy jest w tym posiłku odpowiednia ilość białka(dla mnie stosunek 1:1-1,5 z ww, bo mam tendencje do odkładania) mniejszą wagę przykładam, czy było to gotowane na parze czy smażone w tłuszczu
[][][][]> T S W <[][][][]
Odpowiedz cytując