|
Rzeczywiście Wolfy nie rozumiem ..... jak można wspominać z rozrzewnieniem ekipę holenderska a jednocześnie nie myśleć o większym budżecie ... z resztą sam piszesz że budżet jest mniejszy ..... (?)
Można oczywiście nabijać się nieustannie w wierzących z polskich młodych piłkarzy kibiców i podawać przykłady super asów typu Melikson, Uche. Proponuje jednak zejść na ziemię.
"Otwartym kurkiem" to ja się nie jaram bo jakoś go nie widzę .... mamy zaległości wobec piłkarzy i pracowników - jeśli nie dostajemy licencji UEFA to nie za brak włosów u Prezesa.
Co do nazwisk które jak mniemam są wg Ciebie jedynym powodem mizerii w Wisłe tzz. Kapka, Bednarz, .....
Proponuje jednak skonstatować że o ile wiem za Bednarza mieliśmy 2 MP i pewnie za Kapki parę ...
Na dziś to szczyt marzeń al więc twoja prosta diagnoza nie tłumaczy wszystkiego.
Na takich fachmanów chyba nas stać.
Proponuje wycieczki typu "czytanie ze zrozumieniem na maturze" odpuścić sobie. Nic nie wnoszą.
Co do "produktu nierewalacyjnego" : źle to ująłem: zgadzam się że że na taki produkt nie zanosi się w najbliższych latach. Nie chodziło mi o to że to było coś czego nie cenię. Cenię coraz bardziej. Chodziło mi o to że sponsor włożył nie małą kasę ale chciał wyjąć więcej .... no i się zraził
"w tym problem".
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
|