WISŁAZWE napisał(a):

A ja byłby szczęśliwy gdyby Łukasz Burliga, Łukasz Garguła, Daniel Sikorski - poszli po rozum do głowy i już dziś rozwiązali swój kontrakt z Wisłą, bo oni bardziej hańbą koszulkę z Białą Gwiazdą niż wspomniany Chrapek.
Nie uważam, że Chrapek jest zawodnikiem idealnym, zajebistym i super. Jak każdy ma swoje wady i zalety - ale moim zdaniem jest jednak kilka stopni wyżej niż wspomniana wyżej trójka.
Szkoda tylko, że niektórzy czekają aż mu się noga powinie a teraz dowiaduje się że strzelone bramki z Koroną były farciarskie.. Wiesz może i były ale zostały strzelone, co w tym sezonie w wykonaniu naszych kopaczy trzeba uznać za sukces, jeden zawodnik strzela dwie bramki w meczu, kiedy były podobnie? Jak się nie mylę to na Widzewie (Boguski).
Nie liczę na to, że Michał zostanie zbawicielem Wisły, chciałbym aby stał się solidnych ligowcem - do tego potrzebne mu jest ogranie i zdobycie doświadczenia co moim zdaniem przyjdzie z czasem.
Mogę Cię również zmartwić tym, że z dobrego źródła wiem iż kontrakt dla Chrapka jest już gotowy. Wybacz.
|
100% racji. Dajcie chłopakowi szanse. Na Sarkiego tez wylewano wiadro bluzgów przed rundą, choć nikt nie wiedzial jak gra. Chrapek przy lepszych zawodnikach jeszcze pokaże na co go stać. A o Burlidze to szkoda sie wypowiadać, 3 liga to zbyt wysoki poziom dla takich jak on...
Dan Petrescu - Szacunek
KUBA - Na Zawsze będziesz WIŚLAKIEM!!!!
Per aspera ad astra
"Pamiętaj, w życiu żałuje się wyłącznie wahania, bezczynności i niezdecydowania, wszystko, co zrobiło się, choćby miało przynieść ból i rozczarowanie, nie żałuje się"