Wyświetl pojedynczy post
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.05.2013, 12:19
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Co ty masz do Burligi? Gra jak umie, sami przedłużyliśmy z nim kontrakt - o co i do kogo masz pretensje? Przynajmniej daje z siebie 100%.

A Chrapkowi nie podwinęła się noga, tylko po raz kolejny pokazał gdzie ma grę dla Wisły. Atakujesz Gargułę - więc pytanie: kto pokazuje większe zaangażowanie w meczach? Kto więcej biega? Obawiam się, że jednak nie Chrapek...

Jeżeli jego kontrakt jest już gotowy, to jest mi bardzo przykro. To oznacza, że można się na boisku opierdalać, a potem żądać podwyżki.

Napisałem i powtórzę to jeszcze raz - ten człowiek jest mentalnie niezdolny do gry w Wiśle. Brak jakiejkolwiek ambicji, mierne umiejętności i żenująca motoryka - to wszystko są niestety fakty.

Jeżeli Chrapek nie nadaje się do Wisły, to Burliga powinien zakończyć karierę. On daje z siebie 100%? Proszę Cię.. (chyba, ze to była ironia a za racji nie wyspania nie zajarzyłem )

Wczoraj większe zaangażowanie pokazał moim zdaniem Kosowski.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując