Wyświetl pojedynczy post
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.05.2013, 05:13
Ajax napisał(a):Wyświetl post
Kosowski szczególnie zły był na młodszych zawodników. - Jedyna myśl, jaka mi przychodzi po tym meczu do głowy, to żeby młodzi uderzyli się w piersi i zdali sobie sprawę, że na koszulce mają białą gwiazdę. Niech się zastanowią, co chcą osiągnąć, a do dziennikarzy apeluję, by nie robili z nich gwiazd po jednym dobrym spotkaniu - stwierdził ostro Kosowski.

Kosowski powiedział samą prawdę 2 razy piłka się odbiła do bramki od tego beztalencia i już peany na jego cześć piszą.

Kulawik jak zwykle nie reaguje na to co się dzieję na boisku no i dlaczego uparcie stawia na Burligę krzywdząc go. On go nie lubi, że tak go karci tym boiskiem?

Już Kosa czy Pareiko zagraliby lepiej na tej pozycji.

Mam nadzieję, że wszyscy piszący o dobrych wynikach dzięki Polakom w składzie itp teraz się otrząsnął.
Nie liczył bym na to.

Przelatując z grubsza po postach dostrzegłem że szykowana jest prawdziwa petarda.Tym razem eksplozja gwarantowana...Kolanko i Kuczak.
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując