Wyświetl pojedynczy post
Ajax
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.05.2013, 22:45
fialo napisał(a):Wyświetl post
Niestety z powodu choroby musiałem zostać dziś w domu, zamiast pojechać do Wrocławia i muszę oddać wam jedno. Szacunek dla każdego, kto ogląda mecze Wisły w TV. Zawsze się z was śmiałem, lekko szydziłem, ale teraz wam mowię - szacunek panowie. Jest to naprawdę ciężka męka oglądać to 'widowisko sportowe' przez 90 min, jakie nam fundują nasi pożal się Boże, ludzie czerpiący dochody zawodowej grze w piłkę nożną, bo ciężko ich nazwać nawet imitacjami piłkarzy. Skakałem po kanałach, szkoda że nie było M jak Miłość, bym się przynajmniej dowiedział, czy Marek odnalazł się już po tym jak Hanka przydzwoniła w karton. 60 min i dość. Bez stadionu nie idzie tego zdzierżyć.

Wszyscy zagrali tragicznie do kwadratu. Burliga to czlowiek z innej planety. Kulawik musi być naprawdę ciężko zdesperowany, że na niego stawia. Zresztą cała reszta nie lepiej. Sarkiemu chyba tygodniowe posiedzenie we Franticu też na dobre nie wyszło. Szkoda słów na nich.

Co powiedział Kosowski po meczu, bo podobno coś ciekawego? Może uderzył się w pierś i przyznał, że jego czas już minął niestety ?
Kosowski szczególnie zły był na młodszych zawodników. - Jedyna myśl, jaka mi przychodzi po tym meczu do głowy, to żeby młodzi uderzyli się w piersi i zdali sobie sprawę, że na koszulce mają białą gwiazdę. Niech się zastanowią, co chcą osiągnąć, a do dziennikarzy apeluję, by nie robili z nich gwiazd po jednym dobrym spotkaniu - stwierdził ostro Kosowski.

Kosowski powiedział samą prawdę 2 razy piłka się odbiła do bramki od tego beztalencia i już peany na jego cześć piszą.

Kulawik jak zwykle nie reaguje na to co się dzieję na boisku no i dlaczego uparcie stawia na Burligę krzywdząc go. On go nie lubi, że tak go karci tym boiskiem?

Już Kosa czy Pareiko zagraliby lepiej na tej pozycji.

Mam nadzieję, że wszyscy piszący o dobrych wynikach dzięki Polakom w składzie itp teraz się otrząsnął.
Odpowiedz cytując