Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.05.2013, 16:33
rav napisał(a):Wyświetl post
Wszystko rozumiem, tylko jedna uwaga: co tak naprawdę zmieniło się od roku?
Budżet.

Mamy status quo - i co, jest dobrze? Będzie dobrze? To że nie planuje się żadnych zmian i o wszystkim będą decydowali ludzie, którzy wielokrotnie się już kompromitowali jest według Ciebie OK?

Problemem jest właśnie to, że nic się od ponad roku nie zmieniło i na zmiany się nie zanosi. Jaracie się tym "odkręceniem kurka", tylko gdzie te pieniądze pójdą? Na kolejnych Bunozów, Jovaniców, Riozów? Rozpłyną się, a potem rozeźlony (własną nieudolnością chyba) wujek Cupiał wystawi Wiśle rachunek?

Nie powiem, że liczyłem na zmianę na lepsze. Już była. Sami bujaliście tą łodzią razem z mediami i doradcami Cupiała.
Ja po prostu nie mam zamiaru udawać, że teraz jest OK. Hasło "Nawet w pierwszej lidze, byle z Brudem i Czekajem" nie trafiało do mnie wcześniej, nie trafia i teraz.

Czy rok temu pisałem, że w Wiśle jest w porządku? Czy biłem brawo pół roku temu?
Może po prostu jestem konsekwentny?

Jesteśmy na równi pochyłej od ponad roku*, a teraz wiemy już na pewno, że trend się nie zmieni. Więc może to się jeszcze zmieniło - ostatecznie pozbyliśmy się złudzeń?

Ostatnio edytowane przez wolfy : 17.05.2013 o godz. 17:55.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując