Wyświetl pojedynczy post
Watts
Senior Member

Od: 04.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.05.2013, 15:09
marcin19876 napisał(a):Wyświetl post
I ktoś mi powie że Wisła to wielki, profesjonalny, dobrze zarządzany klub - PARODIA...
Pozwalamy odchodzić najzdolniejszej młodzieży a później mówimy że się nie opłaca jej szkolić....
Niestety trzeba w końcu powiedzieć głośno prawdę - polityka CUPIAŁA NISZCZY WISŁĘ KRAKÓW......
Przy postawie Cupiała pt. "nie bede budował, bo przyjedzie menedżer i mi zabierze chłopaka" możemy liczyć tylko na pasjonatów takich jak Stolarski senior, którzy będą tutaj przytrzymywać swoich synów tylko i wyłącznie z sympatii do klubu. Nie mogę oprzeć się wrażeniu, że na tle takich klubów jak Hutnik naszym jedynym atutem jest podupadająca reputacja, medialność i gra w Eks. Taki Buras pewnie przeszedł do nas, bo zwietrzył szansę na szybką promocję w ME i załapanie się do pierwszej kadry, na co w III-ligowym Hutniku (który wypuścił do Ekstraklasy chyba kilka razy więcej piłkarzy niż nasza La Masia z jednym boiskiem) liczyć nie mógł.

Legii jakoś nikt nie podkupuje talentów, a młodzi wolą przechodzić do niej ze zwaśnionych klubów.

Zamiary Buksy zamiarami Buksy, ale dzisiaj to on, a jutro może być Iksiński albo Beksiński.
Ostatnio edytowane przez Watts : 17.05.2013 o godz. 15:11.
Odpowiedz cytując