Drozd napisał(a):

Który z tych meczów z filmiku Legia przegrała? Co ?
W ostatniej L+ krawaciarze 10 razy pokazywali sytuację w której ktoś z korony trafił w bark odwróconego tyłem do piłki Wiślaka. Karny, karny, a było jeszcze 1:0. Przypomnij sobie mecz z wami bliźniaczą sytuację, komentarz w c+ i przestań mnie rozśmieszać.
A co do "wielbłąda" to z metra nie dostrzec że piłka pół metra wyszła za linię to chyba tylko niewidomy potrafi. Długo takiego nie będzie, no chyba, że za rok znów będziecie walczyć o mistrza.
|
Ale co mnie obchodiz to, że Legia nie przegrała na tych filmkach? Dzięki sędziemu Groclin był blisko remisu z Legią, a że Legia poradziła sobie grając 12 na 11 to inna sprawa, pokazała charakter.
Jedyny wałek to gol Gruzina z wami, o czym każdy mówi i nikt nie zaprzecza. Ale w innych spotkaniach wałkwó czy błędów nie było. To, ze mamy karne które są gwizdane to mamy płakać? Od kiedy to nie można zagwizdać prawidłowych karnych? Nawet jakby było ich 100 na sezon, to jeśli są prawidłowe to co tu ma do tego jakiś spisek? Ręka Jodłowca z wami nie została odgwizdana, tak samo jak ręka Groclinowca w meczu z nami tyle na temat spisków.
Pokaż mi ewidentne błędy sędziów na nasza korzyść w tym sezonie - nie wspominaj znów o karnych, które są prawidłowe, bo to śmiech na sali. Nie podajesz żadnych racjonalnych argumentów, tlyko jakieś swoje domysły i wyobrażenia.
Skoro pijesz do mistrzostwa z 2006 roku to wskaż mi błędy na naszą korzyść, oprócz karnego z Polonią którego nie powinno być, które wypaczyły wynik spotkania. Czy znów nie podasz sensownych argumentów, tylko jakieś ogólniki?
Czekam na sensowne argumenty, tylko znów nie zaczynaj o ilości karnych i takich tam, bo to śmieszne się robi. W takim razie wróć sobie do mistrzowskich sezonów Wisły i zobacz, ile wy mieliście karnych - spisek!
podpowiem ci, ostatnie wasze mistrzostwo - 7 karnych. My w tym sezonie do tej pory 6 karnych w tym sezonie.
Kole Jorz no jeden ewidentny błąd w meczu z Wisłą na cały sezon - rzeczywiście, teoria spiskowa jak ta lala.