Wyświetl pojedynczy post
lazy
Senior Member

Od: 10.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.05.2013, 14:14
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
O wiedzy to się wogóle nie wypowiadaj. Te CV co się natrudziłes zebrać pisałem juz , ze można w d..pę wsadzić. Speców od wszystkiego jest w Polsce wielu , dlatego tak wyglada nasz kraj jak wyglada.
Te koniki są ze stajni Balcerowicza. Takim CV się przygotowuje jak kiedyś wyjazdy dla komunistycznych kacyków i ich dzieci z Fundacji Fulbrighta (Cimoszko był takim studentem w USA) by po wstawieniu do spółki Skarbu Państwa działali nie tak jak trzeba tylko tak jak im się każe.
A wiedzę mam nie od maszynisty tylko trochę wyżej I nie pisz już o gospodarce rynkowej bo tacy twoi magicy jak Tusk czy JK Bielecki i ich kumple (łącznie z Balcerowiczem) to pierdzieli by w pasiaki w normalnym kraju o gospodarce rynkowej. A tak muszą się spotykać na cmentarzach a ich młodzieńcy (ci z tymi CV) robią za słupy
Swoje newsy powinieneś publikować na Pudelku lub na forum Kasi Tusk.
Hahaha
Wiedziałem, że będzie o Balcerowiczu. Wszak jakie inne argumenty może mieć osoba związana z koleją tym że kiedyś miała bilet miesięczny. Gwiaździsty, uwierz że taką argumentacją (a w zasadzie jej brakiem) możemy obalić KAŻDĄ kandydaturę na JAKIEKOLWIEK stanowisko. Szpen podał Ci na talerzu mięso a Ty stwierdziłeś chciałbyś jednak wegetariańskiego hamburgera, a w ogóle to przecież jest maj.
c.d.n.