Szpen napisał(a):

zęby bolą i włos się jeży na głowie jak czyta się twoją radosna twórczość. Gościu, ty nie masz nawet elementarnej wiedzy jak wygląda i jak działa gospodarka wolnorynkowa.
Nie wypowiadaj się w temacie, o którym masz blade pojęcie, bo robisz sie równie śmieszny jak twój wódz JarKacz, który jeździ po Polsce i gada coś o robieniu dzieci, samemu będąc kawalerem jedynie wychowującym kota.
Wali mnie to czy są to osoby po znajomości, po rodzinie czy jeszcze co innego. Dla mnie te osoby maja papiery, aby taka spółkę jak PKP wyprowadzić na prostą. ...........
|
O wiedzy to się wogóle nie wypowiadaj. Te CV co się natrudziłes zebrać pisałem juz , ze można w d..pę wsadzić. Speców od wszystkiego jest w Polsce wielu , dlatego tak wyglada nasz kraj jak wyglada.
Te koniki są ze stajni Balcerowicza. Takim CV się przygotowuje jak kiedyś wyjazdy dla komunistycznych kacyków i ich dzieci z Fundacji Fulbrighta (Cimoszko był takim studentem w USA) by po wstawieniu do spółki Skarbu Państwa działali nie tak jak trzeba tylko tak jak im się każe.
A wiedzę mam nie od maszynisty tylko trochę wyżej

I nie pisz już o gospodarce rynkowej bo tacy twoi magicy jak Tusk czy JK Bielecki i ich kumple (łącznie z Balcerowiczem) to pierdzieli by w pasiaki w normalnym kraju o gospodarce rynkowej. A tak muszą się spotykać na cmentarzach a ich młodzieńcy (ci z tymi CV) robią za słupy

Swoje newsy powinieneś publikować na Pudelku lub na forum Kasi Tusk.