Wyświetl pojedynczy post
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.05.2013, 21:44
Lukasz napisał(a):Wyświetl post
Nic.

Może jedynie statystyka - prawdopodobieństwo zakontraktowania szrotu nie możne być równe dokładnie jeden. Nawet powiem więcej - myślę że prezes Jacek jest zaskoczony nabytkiem równie mocno jak my.
Znam taki kawał choć trochę adekwatny do Jacka i Jego sukcesu z Sarkim. Bo wielu z nas oskarża Go o celowe działania na szkodę Wisły...(ja jestem od tego daleki).

Pani pyta sie dzieci w klasie kim chciałyby być jak dorosną. Chłopcy mówią, że chcą zostać prawnikami, lekarzami, sportowcami, itp. Dziewczynki mówią, że nauczycielkami, lekarkami, aktorkami, itp. Natomiast Jasiu mówi, że chce zostać menelikiem. Nauczycielka zdziwiona pyta sie Jasia jak to?! Jak to menelikiem?!
Jasiu grzecznie odpowiada, że zwyczajnie menelikiem, bo mają fajne życie, niczym się nie przejmują, ciągle imprezują, nie przemęczają się i nie pracują...

Mija 20 lat... Jan wychodzi na taras apartamentu na 40 piętrze wieżowca w Dubaju, kończy rozmowę z prywatnym doradcą finansowym z Londynu....patrząc zamyślony na swój jacht w porcie po chwili mówi do siebie: GDZIE JA ....A POPEŁNILEM BŁĄD!!!!
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 12.05.2013 o godz. 22:19.
Odpowiedz cytując