Wyświetl pojedynczy post
Baala
Senior Member

Od: 11.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.05.2013, 11:13
Bramka:
Miśkiewicz dla mnie za słabo jednak gra nogami by go rozpatrywać w roli pierwszego bramkarza. Jako drugi może być bo jest z Krakowa i pewnie nie będzie się buntować w przyśzłości ławką. Pareiko jest od niego lepszy mimo wszystko jednak bym go pożegnał i poszukał kogoś nowego.

Obrona:
Taki skład według mnie jest w chwili obecnej optymalny: Bunoza-Uryga-Głowacki-Stolarski. Pożegnamy Jaliensa i pożegnałbym Chaveza może ktoś z egzotycznych bogatych lig go kupi. Burliga co najwyżej ławka, to samo Czekaj.

Pomoc:
Tu jest największy problem. Skrzydła Małecki-Sarki są jak na ligę jedne z lepszych. Pożegnać trzeba ambasadorów Kosowskiego Ilieva(!!!) oraz zastanowić się czy jeszcze Sobola zatrzymać na rok czy nie. Konieczny jest do wywalenia Garguła. To powinien być priorytet w klubie. Może jakiś nakaz żucia gumy na terenie stadionu to sam odejdzie. Boguski na ławkę i raczej w roli ofensywnego pomocnika niż napastnika. Wilk także ławka dla mnie. Jedynmie nadadje się by wejść na 20-30 minut przy bronieniu przewagi. Nic więcej. Chrapka sprawdzić pożądnie do końca sezonu by wiedzieć czy w następnym sezonie stawiac na niego jako podstawowego czy jako rezerwowego.

Napad:
Sikorski leci to rzecz oczywista. Zastanawiam sie co z Genkovem z chęcią zobaczylbym jego współpracę z Sarkim bo ten potrafi dośrodkować, a Genkov ma dobry wyskok.

Przedłużyć młodych (Stolarski, Chrapek, Uryga, Czekaj) oraz Sarkiego
Pożegnać (Kosa, Iliev, Jaliens, Pareiko, Garguła, Chavez)
Zastanowić się (Sobol, Genkov)
Odpowiedz cytując