Cytat:
Dudu Dahan to jednak kur geniusz. Wiadomo, że kogoś takiego można było wepchnąć tylko JB jednak nawet jemu w tym przypadku mogło być trudno z tak żałosnym CV to duża sztuka. Sarki nawet na YT jest słaby. Dahan już umieścił trochę szrotu w Polsce jednak nam jeszcze nic nie wepchnął. Btw Dudu Biton jest na wylocie ze Standardu, ma iść na wypożyczenie bo nie dał rady. Nie poleciał nawet na zgrupowanie.
Ten nigeryjczyk nie poradził sobie nawet w 2 lidze belgijskiej,jak to ma być zastępca maora to śmieszne
Jak to następca Maora? To jest ofensywny pomocnik? Przecież on strzelił 2 (słownie dwie) bramki w karierze. Swoją drogą w ciekawy sposób staramy się rozwiązać nasz największy problem, czyli skuteczność poniżej wszelkiej krytyki. Najpierw sprowadzamy łowcę bramek Sikorskiego, teraz przymierzamy się do gościa z drugiej ligi belgijskiej, który ze strzelaniem goli ma niewiele wspólnego. Prawdopodobnie idziemy na rekord i chcemy przebić poprzednie okno transferowe w kategoriach absurdalności.
Nie dość że facet wygląda jak seler, ma przekręcony licznik to jeszcze 11 miesięcy nie kopał piłki. Żyć nie umierać.
Nie chcę być złym prorokiem, ale obstawiam, że gościu potrenuje te 3 tygodnie, zaliczy małe wakacje za friko, po czym Kulawik z Bednarzem stwierdzą, że jest on zupełnie zapuszczony pod względem fizycznym w związku z czym zostanie odesłany do domu. Pomyśleć ile kasy zmarnowano na te wszystkie testy zawodników, bo przecież hotele czy samoloty też kosztują. Potem łysy żali się do kamer, że w klubie nie było 10 gr na kontrakt Brożka.
Skąd ten Sarko?! z wyprzedaży w tesco?
Brak słów.. Już nawet człowiekowi się nie chce denerwować tylko ogarnia go pusty śmiech. No bo jakie są przesłanki, że facet, który od paru miesięcy nie grał w piłke, nikt go nie chciał w drugiej lidze belgijskiej nagle w Wiśle okaże się wartościowym zawodnikiem ?
Faktycznie, imponujące. Obstawiam że nawet ....a Boukhari grałby lepiej od niego.
Grał (chyba raczej przebywał) w Ajax Cape Town w latach 2004-2006.Tym niemniej pożytek z niego pewnie będzie zerowy.
Powiem tak: piję w .... i palę dwie ramy dziennie. Nie wysypiam się i jem byle co i w dalszym ciągu mam mniej styrany ryj niż pan Sraki. Nie uwierzę, że ma tyle lat ile mam ja. Nie dla Selera.
czesiu : Oglądałem tego Sarki i muszę przyznać, że wygląda całkiem dobrze. Stylem gry przypomina trochę Kalu Uche, czyli bardzo szybka prawa noga i zajebiste depnięcie na pierwszych kilku metrach. Przebadać dokładnie i podpisać kontrakt na rok z opcją + trzeba dać szansę kolesiowi! - Wiślak Myślenice:Ratować Cześka, Bednarius virus youtubus go zaatakował. Ratować Cześka, Bednarius virus youtubus go zaatakował.
Sarki to świetny wybór!!! Jak sie nie uda mu pokopac pilki to zawsze sie w Telefonice taki mudzin do zwijania kabli przyda A moze to o to w tych testach chodzi? Kto lepiej zwija kable ten ma szanse pograc a jak nie wyjdzie to Myslenice welcome to tani mudzin zawsze w cenie
|
Tak na szybko z kilkadziesiat stron wcześniej na temat Sarkiego. Biedny czesiu dał mu szanse to od razu dostał zjebe.