Emenems81 napisał(a):

Przekręcili nas z Legią - ulżyło Ci?
Trzeba być skończonym idiotą żeby doszukiwać się we wczorajszych karnych jakiegokolwiek wałka.
Cała Jaga z Frankiem i Dźwigałą na czele mówi o złym wejściu w mecz i błędach w kryciu, wiedząc, że zarówno karne jak i kartka ewidentne, ale nie.. przyjdzie Pan Drozd i powie, że pier... o karnych to żenada.
Przepisy kolego, a potem zapraszam do dyskusj.
|
No, ulżyło mi bo już myślałem że według Ciebie, to nie przekręt tylko złe ustawienie sędziego...

A co mają mówić jeżeli jak sam stwierdziłeś nic ten wynik dla nich nie zmienia. Ja nie mówię o wczorajszych karnych tylko o sędziowaniu pod krawaciarzy. Nie wczoraj nie tydzień temu, ale przez cały sezon. Ile pierwszych bramek w meczu L strzeliła z karnego? Który to już raz mają dwa karne w meczu?
Karnego można gwizdnąć w co drugiej akcji w polu karnym, a ekspert i powtórki naiwniakom takim jak Ty udowodnią że był on jak najbardziej słuszny. No i oczywiście, każdego faulu czy ręki można nie gwizdnąć i tłumaczyć się w drugą stronę. Naiwniak też uwierzy.
O czym chcesz dyskutować? Chcesz mnie na podstawie przepisów przekonać, że czarna mafia nie kręci pod Legie? Nie rozśmieszaj mnie, lepszy niż krawaty z c+ nie będziesz.