Wyświetl pojedynczy post
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.05.2013, 07:51
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
Też jestem rozczarowany tym co pokazała Miedź wczoraj. Brałem ich na poważnie a tutaj coś z nimi nie tak. Chyba jednak nie bardzo chcą awansować. Pozostaje nadzieja że Termalica coś urwie dzisiaj parchatym i do meczu u siebie z Zawiszą będą spokojni o awans i się nie wysilą. Może niedoceniana Flota nagle się obudzi? Nie wygląda to dobrze, ale nadzieje są że sąsiadka zostanie tam gdzie jej miejsce czyli poniżej ekstraklasy.

W Legnicy nie ma presji awansu, także można się było spodziewać tego że zaczną końcówką odpuszcza mecze. Awans ma być celem numer jeden w przyszłym sezonie o ile Miedzi uda się utrzymać i wzmocnić skład.

Widać, że kanalia z drugiej strony Błoń w razie niepowodzenia chce zapewnić sobie szansę gry o Ekstraklasę w barażach, nie wiem czy można tak bez konsekwencji zmienić regulamin rozgrywek w trakcie ich trwania? Śmierdzi to niestety czosnkowym układem.

Dziś oczywiście życzę powodzenia trenerowi Moskalowi i jego drużynie, niech ich jeszcze Pawlusiński ujebie
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując