baton napisał(a):

Teraz to Ty sobie z tym Bieszczadem zakpiles
|
Oj ludzie, ludzie. Mi¶kiewicz to bardzo słaby bramkarz - takich jest na pęczki w¶ród polskich bramkarzy. Chyba celujemy wyżej niż pierwsza liga?
Grantar napisał(a):

Nie radzi sobie .... ? Oprócz 3 wybić za krótkich ... idealny mecz ... w 2 sytuacjach po prostu wyratował nas w sytuacjach sam na sam ... w 1 przytomnie obronił główkę wybijaj±c piłkę tam gdzie trzeba a nie jak 100 razy lepszy Bieszczad ..pod nogi wrogiego napadziora ...
Nie mówię że Bieszczad cienki ale Mi¶ko póki lepsiejszy i już.
|
Mi¶kiewicz w dniu dzisiejszym każd± piłkę podawał przeciwnikowi. Bardzo słabo gra na przedpolu. Co nam z jego refleksu? Bieszczad lepiej ustawia się w stałych fragmentach gry - co ma wybronić, to wybroni. Nam potrzebny jest bramkarz, który będzie ustawiał tych obrońców w trakcie meczu, dyrygował nimi, a nie bramkarz, który ma strach w oczach. Czy Bieszczad taki jest? Nie wiem, ale jest lepszy od Mi¶kiewicza(nie ma strachu w oczach

)
Może przesadziłem, że Bieszczad jest sto razy lepszy, ale my¶lę, że gdyby każdy spojrzał prawdzie w oczy, to Mi¶kiewicz jest po prostu bardzo przeciętny. Bieszczad jest po prostu młodszy i błędy mog± mu się jeszcze przytrafiać, ma jednak potencjał, natomiast Mi¶kiewicz? On ma już 24 lata - nie jest to dobry bramkarz i trzymanie go to po prostu marnotrawienie pieniędzy.