Wyświetl pojedynczy post
bonawentura
Senior Member

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.05.2013, 15:39
Smuda to będzie największa porażka tego zarządu. Smuda po Euro jest spalony, nawet jako trener ligowej drużyny piłkarskiej. Nie dla Smudy w Krakowie, na ostatnim meczu kibice powinni to wyraźnie wyeksplikować, sam będę z przyjemnością śpiewał bo się wybieram na ten mecz. Nie może tak być, że będziemy brali trenera, który założenia taktyczne ma w nosie. Skończyły się czasy w polskiej lidze na zasadzie "jakoś to będzie".

Wiem również, że z pewnością nie powinien dalej być trenerem Kulawik - wystawienie Miśkiewicza do bramki, w sytuacji, gdy Pareiko jest zdrowy, to jawny sabotaż i chociażby z tego względu powinien polecieć. Pareiko to nasz najlepszy bramkarz i to bez względu na jego błędy. Drugim powinien być ten Bieszczad, a Miśkiewicz? Hmmm... on niech spróbuje swoich sił w pierwszej lidze.

Cieszy mnie natomiast informacja o tym, że Wisła chce sprowadzić Demjana. Co do Piątka - nie wypowiadam się, bo nie zwracałem uwagi na jego grę w Ekstraklasie. Bardzo podoba mi się Matras jako defensywny pomocnik. Natomiast powinniśmy do środka sprowadzić jeszcze Wacławczyka i, o ile Piast nie awansuje do pucharów, Rubena Jurado.

Lewy obrońca ma być rzekomo z zagranicy... hmm... z Serbii? Jakaś Torpeda z Bałkanów? I to zapewne będzie pomysł mojego ulubieńca - Zdziska Kapki... aż strach się bać tego piłkarza z zagranicy.
RAZEM WYPEŁNIJMY STADION PRZY REYMONTA !!! RAZEM BUDUJMY WIELKĄ WISŁĘ !!!
Odpowiedz cytując