Eeee no. Zapomniałeś jaki był raban i płacz w Koronie jak Czarek od nich odchodził? Jakie ciągnięcie Korony w dół?
Wilk nie jest od strzelania goli. Równie dobrze można się czepić Jaliensa, Bunozy czy Pareiki - też nie strzelają bramek. Niech każdy zajmie się tym w czym jest dobry/najlepszy i co jest dla pozycji na której gra kluczowe.
Zobaczymy jak będzie wyglądał środek bez Wilka. Myślę że nie najlepiej.
thechris napisał(a):

|
Czytanie ze zrozumieniem się kłania.(...). Myślę, że Wilkowi bliżej do mojego poziomu rekreacyjno-orlikowego niż mnie do poziomu zawodowego piłkarza (którym Wilk jest tylko z nazwy - dla mnie to zwykły amator, szrot etc.).
|
Fakty są nieubłagane - Wilk jest zawodowcem a amatorem jesteś Ty.
Różnica między umiejętnościami a zawodowstwem jest znaczna. Styl życia i profesjonalizm jest tym co różni modelkę od ładnej dziewczyny czy odróżnia faceta z orlika od zawodowego piłkarza. W Twojej ocenie profesjonalizm zamyka się jedynie w umiejętnościach. Nie uważasz ze taka ocena jest zbyt płytka i krzywdząca?
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA