Wyświetl pojedynczy post
huberix
Senior Member

Od: 02.2013

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.05.2013, 12:21
Najlepsze jest to ,że bliski pomocnik Cupiała p.Krystian Rogala został wyrzucony z Ruchu bo spuścił klub kiedyś tam do drugiej ligi i zostawił ze sporym zadłużeniem(czy historia się powtórzy) , dostał zakaz na wchodzenie na stadion Ruchu i jest przeciwny budowaniu Akademii Piłkarskiej. Czyli problem leży w pomocnikach Cupiała. Nawet chyba Łysy nie jest tu winien tylko Zdzisław Kapka i Krystian Rogala. Jedyną szansą na uratowanie klubu jest ''kasa''. Musimy sprowadzić z 6-7 lub nawet 8 piłkarzy ! Na pewno do widzenia dla :
-Pareiki ( nie chce już grać w Wiśle i to już nie ten bramkarz)
-Genkov ( wolny,po prostu słaby , ale jest szansa że można dostać za niego kase od debili z Bułgarii
- Garguła ( bez komentarza)
-Brud(słaby, za drogi w utrzymaniu, nawet w Łks-ie nie grał )
-Bunoza ( stał się drewnem, choć wierzyłem że będzie dobry.Ew. można mu dać jeszcze szanse)
-Chavez ( tylko 1 sezon w Wiśle dobry)
-Głowacki ( niech skończy kariere ... ale szacunek dla niego)
-Jaliens(DROGI W UTRZYMANIU)
-Jovanowić ( albo nauczyć że na szybkość nic nie zrobi albo wyp.... . )
-Wilk(chce odejść)
-Kosowski(na stanowisko ambasadora)
-Bosguski(poziom okręgówki)
-Illiev(dobry,ale stary i tylko ciąży na budrzecie )

Czyli zostaliby : Miskiewicz ( 1 bramkarz),Bieszczad ( zmiennik),Kocoń( ? ), Bunoza ( ew. ), Czekaj ( młody i może coś jeszcze z niego będzie ), Uryga ( ? ) , Burliga ( trzeba wierzyć że forma wróci gdyż bodajże miał kontuzję ale nie wiem ) , Jovanović ( ew.) , Soboleswki ( koniec kariery lub jeszcze mógłby nauczyć wielu pokory ) Sarki ( Potencjał ma ) Stolarski ( wypożyczyć gdzieś do 1 ligi lub gdzieś do Czech lub gdziekolwiek by się ograł bo potencjał ma ) , Buras ( ja w nim widze wielkiego piłkarza,w Hutniku najlepszy, złapał kontuzję przez co nie ćwiczył podczas obozu przygotowawczego ME więc formy nie miał ) , Chrapek ( ? ) , Sikorski ( chłopak chce ale trzeba mu jakiegoś psychologa i może może ) , Małecki ( po Turcji pewny punkt zespołu i wierny Wiślak ) , Kamiński ( wypożyczyć)

To moje zdanie o transferach i klubie
TYLKO WISŁA
Powód: Poprawka :)
Ostatnio edytowane przez huberix : 11.05.2013 o godz. 12:26.
Odpowiedz cytując