Wyświetl pojedynczy post
fanfan
Senior Member

Od: 09.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.05.2013, 09:40
syryls napisał(a):Wyświetl post
Demjan - ja .......e... A miało być szkolenie więcej młodych w pierwszej kadrze, transfery lepiej przygotowane, a wyszło/wyjdzie jak zawsze czyli chujowo.
Ja bym jeszcze przedłużył kontrakt z Pareiko, lepszego pewnie nie znajdziemy a i widzieliśmy co pokazał ostatnio Miśkiewicz, zawsze Estończyk obroni tego karnego, w tej chwili jest średnim bramkarzem Ekstraklasy
Ja uważam że Demjan to nie jest zły pomysł , doświadczony , potrafi bramki strzelać , nie ma problemu z kontuzjami i może jeszcze pokopać na dobrym poziomie z 2-3 lata . Weźcie pod uwagę ,że obecnie nie mamy napastnika na przyszły sezon . Sikorski -out , Genkov - out , Boguski - szkoda gadać . Nawet jeśli mielibyśmy ściągnąć jakiegoś młodego utalentowanego napastnika z niższych lig czy dwóch to ktoś doświadczony i tak jest potrzebny bo z młodymi to różnie bywa . Młody napastnik potrzebuje czasami czasu by się wkomponować do Ekstraklasy , i nie każdy ściągnięty młody zawodnik może okazać się drugim Lewandowskim a zazwyczaj jest zupełnie odwrotnie więc jeden pewniak w ataku po którym wiemy czego się spodziewać - Demjan jest potrzebny .

WiślakMyślenice napisał(a):Wyświetl post
Jeżeli smudeiro i Cupiał chcą Piątka, to oznacza to pożegnanie z Sobolem. Wilk totalny defensywny, Piątek środkowy pomocnik, bo od czasu do czasu wyprowadzi piłke do ataku.
Nie koniecznie , myślę że nowy kontrakt dla Sobola z ewentualnym przyjściem Piątka nie ma nic wspólnego . W przypadku Sobol najważniejsze jest Jego zdrowie czy On jest jeszcze w stanie przez sezon grać na dobrym poziomie ponieważ ostatnio coraz częściej zdrowie mu na to nie pozwala a jeśli jest zdrowy to jest zdecydowanie lepszy od Wilka .
Ostatnio edytowane przez fanfan : 11.05.2013 o godz. 09:46.
Odpowiedz cytując