Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.05.2013, 17:40
kreseq napisał(a):Wyświetl post
Nie wiesz co piszesz ? Straszna choroba. Napisałem najprościej jak potrafię że pijanstwo się przytrafia ale nie jazdy z prezesem podrasowane udawaniem kontuzji. Facet wiele przeskrobał a to były dwa gwoździe do trumny.
Tekst o Furmanie mnie zniszczył Idąc tym tropem u Was kilku piłkarzy powinno wręcz dopłacać za możliwość gry. Furman ma kontuzję jakbyś chciał wiedzieć ( lekka bo lekka ale bolesna ) i to nie jego wymysł a diagnoza lekarzy. To że się przeturlał? Cwany chłop co nie zmienia faktu że odczuł to boleśnie i ślad został. Szkoda że u Was genialnych dzieciaków brak, a jak już jakiś się w promieniu 300 km pokazuje to go bierze inny klub.
I tylko potwierdziles, ze nie potrafisz czytac ze zrozumieniem . Mam Ci wytlumaczyc, co stoi, jak byk? Tak, w kazdym klubie na swiecie pilkarze pija/pala, sa na tym lapani i nikt nie przymyka oka, tylko ich karze(z glowa). Dokladnie tak to nalezy rozumiec...nastepnym razem zaprezentuje Ci to w formie graficznej . Nikt nie wypierd.. pilkarza z klubu, bo sie napil po meczu(w ktorym zreszta nie gral), dlatego nie pojmuje takiej reakcji. Zwlaszcza, kiedy kazdy zna Serba i jego wybryki(albo sie przymyka na to oko, albo sie go nie kontraktuje). Ale co i tak podkreslilem, skacowany 35-letni emeryt zjada wszystkich smiesznych kopaczy waszego klubu. Ze Slaskiem znowu zaprezentowali sie tragicznie, a teraz bez indywidualnych akcji Ljuboji i Radovica bedzie wielka kup*.
Absolutnie sie zgadzam, ze niektorzy powinni doplacac do mozliwosci gry . A jesli w akademii uczy sie Furmana takiego "cwianactwa", to gratuluje. Gosc nie dosc, ze w pilke grac nie potrafi, to jeszcze zachowuje sie, jak ...
Odpowiedz cytując