Wyświetl pojedynczy post
AntyMod
Senior Member

Od: 05.2012

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.05.2013, 13:47
rav napisał(a):Wyświetl post
To Ty mnie nie zrozumiałeś. Przekombinowałeś z samym pomysłem. Wypowiedzenie na 99% dotarło, skoro wysłałeś je priorytetem - upewnij się, zadając odpowiednie pytanie tutaj: wis.la/l697b
Jeśli dotarło i je uznali, to właśnie kończysz swą przygodę z Cyfrą i jesteś zdany na ich propozycje, które mogą być gorsze niż ta kwota, którą teraz płacisz.

Inna jest sytuacja tych, którym właśnie kończy się umowa - zrozumiałe, że wysyłają wypowiedzenie, bo jeśli tego nie zrobią na czas to przechodzą na nieokreślony. Inaczej wygląda, gdy ma się całkiem niezłą umowę (70 zł za 6x C+ to, biorąc pod uwagę rozbudowanie oferty C+ po fuzji więcej niż miałeś gdy zawierałeś umowę) na długi termin, licząc, że dostaniesz jeszcze nSport. Wysłaniem wypowiedzenia dałeś nc pretekst do renegocjowania umowy na warunkach korzystniejszych dla nich.

Tak jak napisałem, pożyjemy - zobaczymy.

no i git- nic nie nawojowalem - ale nie jest tak najgorzej - Platyna - tzn silver + 6 x C+ za 69 zl - na rok - w sumie to co chcialem i mialem za 71 - zalezalo mi tylko na kilku programach hd (przyrodniczych) ktore mialem w Sd ...+ nSport - bo zadne lipne hbo i cinemaxy mnie nie interesuja - ...chcialem jeszcze wysepic dekoder- ale dostal;em tylko sagema - wiec dalej bede sie musial mordowac z moim prywatnym philipsem - ktory co 1-1,5 godz sie na chwile wylancza .... moglby ktos napisac czy jest teraz polsat hd czy nie i jak z tymi sagemami ? nie interesuja mnie zadne nagrywarki itp tylko : czy to prawda ze strasznie wolno zmieniaja kanaly ? czy to jakas bzdura ...z gory dzieki za odpowiedz
Odpowiedz cytując