emj10 napisał(a):

Ja się zacietrzewiam? 
Przecież powtórzyłem za przedmówcą używając słowo w słowo tych samych przymiotników. Także wdech, wydech, wdech i wydech - puls powinien się wyrównać.
Fanów POLO TV jest bez liku skoro tak jak wcześniej pisałem wszyscy Polacy to jedna rodzina identyfikująca się z tym naszym folklorem, czyli rdzenną i niepowtarzalną nigdzie indziej na świecie (no może poza Italo disco) muzyką, przy której uskuteczniane są wszelkiej maści hołubce w weselnym gronie.
|
Można wiedzieć gdzie startowałeś na tego sołtysa

Być może tam rzeczywiście jest takie zainteresowanie disco polo, ja osobiście raczej nie mogę potwierdzić twoich peanów o bijących rekordy popularności zespołach czy TV disco-polo. Wydaje mi się, że o ile w latach 90-tych rzeczywiście był taki boom tej tandety (co np. wykorzystał Kwaśniewski i LSD) tak w tej chwili raczej jest ta ten hmm nurt traktowany jako obciach i nisza. Masz jakieś wiarygodne szacunki oglądalności tej stacji
P.S. Powiedziałem wiarygodne sołtysie nie bez przyczyny, chyba sam nie wierzysz w to co piszesz, że średnia oglądalność TV Trwam wynosi 4,6 tys. Marsze w obronie tej TV pokazują jednak całkowicie odmienny stopień zainteresowania. Dlatego ciekawe jaką metodologię badań zastosowała firma NAM oraz w jaki sposób została dobrana grupa (czy też próba) badawcza.
Nawiasem mówiąc w przytoczonych przez ciebie linkach nie widzę podanej liczbowej ilości widzów discopolowej stacji. Jeżeli mamy do czegoś się odnosić i porównywać wypadałoby takie dane podać.