Wyświetl pojedynczy post
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.05.2013, 12:23
Ja się zacietrzewiam?

Przecież powtórzyłem za przedmówcą używając słowo w słowo tych samych przymiotników. Także wdech, wydech, wdech i wydech - puls powinien się wyrównać.

Fanów POLO TV jest bez liku skoro tak jak wcześniej pisałem wszyscy Polacy to jedna rodzina identyfikująca się z tym naszym folklorem, czyli rdzenną i niepowtarzalną nigdzie indziej na świecie (no może poza Italo disco) muzyką, przy której uskuteczniane są wszelkiej maści hołubce w weselnym gronie.

Wedle wskaźników różnej maści oglądalność POLO TV bije na łeb na szyje oglądalność TV TRWAM i jest obecnie najdynamiczniej rozwijającą się stacją telewizyjną w Polsce
wis.la/lijh9

Cytat:
Okazuje się także, że propagandowe akcje nie pomagają TV Trwam. Jak wynika z danych Nielsen Audience Measurement zaprezentowanych przez TVN24, we wrześniu 2012 roku średnia oglądalność stacji wyniosła 4,6 tys. widzów. Dodatkowo oglądalność stacji ojca Rydzyka regularnie spada. Dla porównania w 2010 roku oglądalność TV Trwam wyniosła 6,3 tys. widzów, a w 2011 roku już tylko 6 tys. widzów.
wis.la/r6uu2

Cytat:
Z udostępnionych przez KRRiT pod koniec lutego br. danych firmy badawczej Nielsen Audience Measurement wynika, że w styczniu i w lutym średnia oglądalność TV Trwam wyniosła ok. 5,7 tys. widzów. W tym samym czasie techniczną możliwość odbioru tego programu miało ok. 29 proc. ludności Polski.
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,tit...wiadomosc.html

PS. Niech teraz zacznie się kamieniowanie POLO TV - dziecka szatana, że oglądalnością przebiło tą arcyważną stację telewizyjną, której audycje śledzą miliony osób.
Ostatnio edytowane przez emj10 : 09.05.2013 o godz. 12:38.