Wyświetl pojedynczy post
BBudowniczy
Senior Member

Od: 07.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.05.2013, 20:14
Czytam sobie ostatnią wypowiedź dr Laska (tego, co to spotyka się tylko z wybranymi mediami), czytam i tak mi się wydaje że gdzieś to już czytałem...

Lasek napisał(a):
Lasek podkreśla, że wersje wydarzeń, które przedstawiają naukowcy wspierający zespół Macierewicza, są wzajemnie niespójne. - Poszczególni eksperci wskazują na zupełnie inne rzeczy. Nie są w stanie umiejscowić samolotu w przestrzeni - słyszymy, że samolot przeleciał 18 metrów nad brzozą, kilkadziesiąt metrów nad nią, a nawet że nie zniżył się poniżej 100 metrów na co rzekomo są dowody
I już sobie przypominam:

emj10 napisał(a):
spójrz na to jakimi wysokościami operują różni eksperci: niektórzy twierdzą, że samolot przez brzozą był poniżej pasa, inni że na kilku metrach, kolejni że na kilkudziesięciu metrach, a znajdą się nawet tacy którzy powiedzą, że nie zszedł poniżej 100 metrów, a wtedy nastąpił wybuch. Jak można mówić tutaj o metodzie naukowej, jeśli każdy stosuje inną metodologię.
Czyżbyś emj10 awansował na tajnego doradcę dr Laska? Jeżeli tak to gratuluję - ponoć dobrze płacą Słyszałem kilka godzin temu w trójce z ust Laska, że jest kilkaset tysięcy zł budżetu na odkłamywanie "pisowskich" teorii.

PS. Na poważnie - tak, to zbieg okoliczności, ale sposób manipulacji jakże podobny.
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
Odpowiedz cytując