Bobek90 napisał(a):

Ayala, czlowiek ktory wkleja jakies filmiki z youtube z ktorych wynika ze 99,99999% polskich elit to Zydzi.
Drozd, czlowiek ktory nie rozumie dlaczego trawa z Kazachstanu ma mniejszy wplyw na polska gospodarke od niemieckiej gospodarki.
Wislak68, czlowiek ktory pisze ze UE jest bee bo Niemcy 70 lat temu Polakow zabijali (taki argument podal), ale juz Miedzymorze z Ukraincami (argumentu historycznego tym razem nie uzyl) to inna sprawa.
I tak dalej.
Ludki ktore najglosniej krzycza o lemingach i bezmozgich owieczkach spod znaku PO (Palikota?) to, dziwnym trafem, ludki ktore wykazuje sie potem najwiekszym stopniem niewiedzy/paranoji/hipokryzji. Zbieg okolicznosci?
---------------------------
Drozd to...
Drozdzie kochany, w swiecie rzeczywistym dobr nie wypracowuje sie modlitwa, ani nawet dawaniem na tace Rydzykowi. Serio, serio. Ktos moze byc ateista i wyborca Palikota i wypracowywac dla tego kraju 1000 razy wiecej od Ciebie.
|
Bobku swoimi wyobrażeniami mógłbyś obdzielić z zapasem kilka grup przedszkolaków i to maluchów. Jakich elit, jaka trawa ? Pokazujesz tylko elementarny brak logiki przedszkolakom właściwy. Nie przeszkadza ci to oczywiście wnioskować nielogicznie. Kto by się takimi duperelami przejmował, co Bobku?
Bobek, to wyobraź sobie Bobku też, to ...
Czymkolwiek i ile by się nie wypracowywało, tych którzy ten wypracowany dorobek próbują podzielić między kolesi, zamiast wykorzystywać we wspólnym celu, należy usunąć. Wiem, że możesz nie rozumieć.
lazy napisał(a):

Drogi Droździe, kompletnie nie zrozumiałeś o co mi chodziło. Tak bardzo zagalopowałeś się w swoich tyradach, że przyznałeś sobie prawo do określania kto jest uczciwy a kto nie.
Teraz jeszcze oceniłeś że ja akurat nie... Mnie to nie boli ale oznaki megalomani przechodzącej w deifikację są poniekąd zabawne
|
Kiedy? Ja tylko twierdzę, że uczciwość nakazuje nie głosowanie na oszustów, zgadzasz się? Reszta wynika z analizy rzeczywistości, która niektórym słabiej moim zdaniem wychodzi. Rozumiem, współczuję, trzymam kciuki ...