BBudowniczy napisał(a):

Powiedzmy że jestem przeciętnym mieszkańcem gdzieś tam z dala od miasta, nie posiadającym kablówki i satelity. Włączam sobie wieczorkiem telewizor i przelatuję te ponad 20 kanałów na multipleksie. I teraz krótkie pytanie do znawców od "propagandy":
- ile z tych kanałów to PO-SLD-Palikotowskie tuby propagandowe, a ile z nich to tuby propagandowe PiS-u.
Czekam z niecierpliwością na odpowiedź, a najlepiej o wskazanie na ktorą stację na państwowym multipleksie mam przełączyć, bo mam już dość indoktrynacji proPowskiej i chciałbym być trochę poindoktrynowany przez PiS. Z góry dziekuję za odpowiedź
|
Swoje żale i pretensje o to ,że nie ma Trwam na multiplexie powinienes kierować przede wszystkim do Rydzyka , który w okresie ubiegania sie o koncesje na multipleks , ściemniał i nie chciał okazać wymaganych dokumentów dotyczacych posiadanego majątku i sposobu finansowania swojej działalności, które są niezbędne i obligatoryjne przy tego typu przetargach. Jak mówi KRRiT brak przysłania tych dokumentów ,był przyczyną odmowy (choć sam jestem zdziwiony ,że jest jakiś organ państwowy w Katolandzie , który stanął na straży prawa gdy miał do czynienia z przedstawicielami Kościoła Katolickiego , który jak wiadomo są przyzwyczajeni do tego ,że w Polsce wszystko im sie należy za darmo)
AYALA napisał(a):

Z tą Kapelą znad Baryczy jest niezła heca , bo ostatnio w internecie pojawiły się ich zdjęcia z lat 2001-2005 , jak się fotografowali z ówczesnymi notablami politycznymi ,takimi jak Oleksy czy Miller . Widać teraz zawiał wiatr odnowy od Torunia i nagrywają kawałki dla ojca dyrektora.