Wyświetl pojedynczy post
Ajax
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.05.2013, 11:14
serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
Jeśli spodziewasz się takim składem osobowym innego poziomu gry niż "Kulawikowy"... Mając w środku pomocy takie asy jak Wilk, Uryga czy nasz playmaker Garguła mogliśmy przecież zdominować środek pola. A gdybyśmy to zrobili, to prostopadłe piłki do Daniela zwyczajnie załatwiłyby sprawę. O obronę nie ma się co obawiać - tam przecież Bunoza z Burligą i Miśkiewiczem gwarantują spokój... I tylko Kulawik nie potrafi tego znakomitego materiału odpowiednio wykorzystać.
Jeszcze w poprzedniej rundzie nasz "treneiro" miał prawie cały wyjściowy skład z meczu Apoelem do dyspozycji. Weź porównaj co z nimi robił porządny trener a co robi Kulawik który jest wiecznie zadowolony z porażek...

I co mecze wyglądały inaczej niż ten z Lechem? Nie i nie będą bo z kiepskich kopaczy trener może zrobić średnią drużynę ale jeśli połączymy kiepskich graczy i kiepskiego (chyba najgorszego od dobrych 15 lat) trenera Wisły to otrzymamy mieszankę "wybuchową".

serek.c2 napisał(a):
Naprawdę żałuję, że nie przyjdzie ten magiczny, dobry trener. Jak się jednak trafi taki gość daj mi Nesta znać. Jestem gotów się założyć, że z tym składem papy i drewna niczego nie osiągnie a gra będzie wyglądała "Kulawikowo".
Zakład już przegrałeś tak jak pisałem weź sobie wyjściowy skład z Apoelu w Krakowie przeczytaj... I teraz i przypomnij sobie wszystkie mecze od początku kadencji Kulawika.
Odpowiedz cytując