Wyświetl pojedynczy post
BBudowniczy
Senior Member

Od: 07.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.05.2013, 21:30
AS82 napisał(a):Wyświetl post
Spokojnych , nikomu nie robiących krzywdy ludzi nazywasz motłochem ? Gratuluje
Przyganiał kocioł garnkowi

AS82 napisał(a):
Pisowskie marsze oszołomów z pianą na ustach
A tu zdjęcia z 8-tysięcznego "marszu oszołomów z pianą na ustach" na Litwie. Muszą to być straszni ponuracy, bo ani jednego czekoladowego orła nie widać i ledwie kilka różowych baloników. To na pewno nie są "pozytywni patrioci",tylko jacyś "pisowcy" .

http://wpolityce.pl/wydarzenia/52849...-ulicami-wilna

Cytat:
Około ośmiu tysięcy litewskich Polaków przeszło dziś centralnymi ulicami Wilna w biało-czerwonym pochodzie zorganizowanym z okazji Dnia Polonii i Polaków za Granicą.

Jest to nasza demonstracja polskości i jedności

- powiedział poseł Michał Mackiewicz, przewodniczący Związku Polaków na Litwie, organizatora pochodu.

Zaznaczył, że tysiące osób z biało-czerwonymi flagami, w polskich strojach ludowych, z polską pieśnią na ustach świadczą o tym, że jesteśmy dumni z bycia Polakami na Litwie.
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"