Wyświetl pojedynczy post
bonawentura
Senior Member

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.05.2013, 10:37
Dariook napisał(a):Wyświetl post
bonawentura@

1) Szczerze, to nie rozumiem do konca takiego toku myślenia. Niby Wisła słaba to trzeba nazrywać ogórów ile wlezie ?
A kto tak naprawdę jest obecnie lepszy? Bo poza warszawką i wronkami resztę stawki możesz tasować i każdy do każdego miejsca będzie pasował. Więc bez paniki, proszę.
Nie wydaje mi się dobrym pomysłem "skup" każdego piłkarzopodobnego szrotu, który notabene poza koszulką niczego nowego do drużyny nie wniesie.

Podstawowe pytanie, jakie musimy sobie zadać brzmi: Jaki Cel?

2)- Miejsca 4-14.
Kula i spóła niech dalej ciągnie ten majdan. Obejdzie się bez gwiazd pokroju Demjana.

3)Ty naprawdę myślisz, że Nawałka udowadnia coś Cupiałowi?
ad 1) Ty nazywasz piłkarzy, których ja wskazałem - ogórami - moim zdaniem wspólnie stworzyliby dobrze zgrany zespół. My nie mamy od wielu lat środka pomocy, nie mamy wizji budowy drużyny, nie mamy zespołu!!! Także trzymajmy dalej Wilka, Sobola, a za rok będzie pierwsza liga - gwarantowana.

ad 2) Chyba w Twoich snach. Kulawik to nie jest trener, ani młodzieży ani pierwszej drużyny - potrzebujemy kogoś zupełnie innego. Dla mnie w przyszłym sezonie powinni trenować Wisłę albo Moskal albo Nawałka. Innych na rynku nie widzę.

ad 3) Swoimi czynami, działaniami na rynku transferowym pokazuje, że tak - udowadnia coś Cupiałowi od kilku lat w Górniku. I to nie jest kwestia myślenia. Tak po prostu jest. Górnik pokazuje, że jest dobrym ligowym średniakiem. Gdyby Wisła odważniej wprowadzała młodych, kiedy miała swoją złotą jedenastkę sezonu 2002/2003, wówczas to u nas grałby do dziś Magiera i paru innych. Może nie byliby wyśmienici - tego w stu procentach nigdy się nie dowiemy, ale jedno wiem na pewno - duża część ich potencjału została zmarnowana przez kiszenie ogóra w Wiśle.
Ostatnio edytowane przez bonawentura : 03.05.2013 o godz. 12:36.
RAZEM WYPEŁNIJMY STADION PRZY REYMONTA !!! RAZEM BUDUJMY WIELKĄ WISŁĘ !!!
Odpowiedz cytując