Wyświetl pojedynczy post
WiślakMyślenice
Senior Member

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.05.2013, 16:35
Cytat:
dał mimo wszytsko szanse na kolejny sezon Kulawikowi
Od Kulawika i Franciszka Dyzmy, innych plag egipskich- wybaw nas Panie.

Jeżeli Franciszek "nosz qrwa mać nie wyszedłem z grupy śmiechu, bez zmian z Grecją bo byłem posrany, że stracimy prowadzenie (i straciliśmy), z Rosją piłkarze mnie nie słuchali więc zremisowali 1-1 i to był tzw. kunszt mojej myśli taktycznej niemiecko-polskiej i granie 2 defensywnymi pomocnikami z Pepickami gdy musieliśmy wygrać" Smuda obejmie w Wiśle jakiekolwiek stanowisko, to będzie tragedia, żenada, i pogorzelisko.

"Zbudował kadrę Kasperczakowi" - ekhm, jaką kasę wykładał wtedy boss? Gdzie była reszta drużyn? Jak grali wtedy w piłkę Polacy? Czy mieli jaja, czy może narzekali, że niedziela, 17, gorąco i pogoda ogólnie nie pozwala na grę?

Jak chcemy filozofii taktycznej i przygotowania w stylu Niemiec z okresu zjednoczenia, to dlaczego nie Orest Lenczyk? Przynajmniej jego bym strawił, tego biedronkowego nieudacznika nigdy.

PS- na pewno zapełni stadion. Buahahahahaha, chyba jak odświeży dawne kontakty i porozdaje 10 tys. biletów za free pracownikom wymienionej sieci. I tak nie gwarantuje, że przyjdą.
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."

Odpowiedz cytując