Wyświetl pojedynczy post
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.04.2013, 15:21
kristos napisał(a):Wyświetl post
No rzeczywiście będą jaja jeszcze nam sprowadzi drugiego Uche ...
Sprowadzi perełkę ponieważ ma do tego predyspozycje: " Wedle jego relacji, ówczesny trener Lecha Franciszek Smuda obejrzał Lewandowskiego w akcji i uznał, że "takiego drewniaka w życiu nie widział". Ponoć źle interpretowano jego słowa.
Na szczęście w Lechu mało miał do gadania odnośnie transferów więc może dopisać sobie do CV szlifowanie talentu Roberta.

Edit:
Myślę że sprowadzi nam nowego Uche, Lewandowskiego i do tego posprząta w klubie (Jacek już może czuć się zagrożony). Obieca wszytko za pół ceny. A jak się nie uda to powie dokładnie to samo:
"Nie mam powodu wstydzić się niczego, co zrobiłem w *Wiśle, to nie przeze mnie zespół nie utrzymał się w tej klasie. Owszem, dostałem kolejną szkołę życia, ale niewiele mogę sobie zarzucić."

* w tekście oryginalnym jest 2 bundesliga.
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 30.04.2013 o godz. 15:32.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując