Wyświetl pojedynczy post
BBudowniczy
Senior Member

Od: 07.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.04.2013, 12:00
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Starucha nazywali bandytą za pomówienia czy zatrzymania nieuzasadnione (bo jak wiadomo zawsze go z aresztu wypuszczają nie mając nic na niego). Jak się ktoś w PiS za nim wstawiał (przypominam, że chłopak niewinny) to był debilem a teraz jak jakaś szmata bierze w łapę, na wszystko są dowody itd to oczywiście po co ma siedzieć? To oczywiście trzeba się za nią wstawiać i szukać usprawiedliwień. Hipokryzja i ogłupianie ludzi jak s....ysyn. No ale media mogą wszystko, propaganda robi swoje. Wiadomo, że staruch to kibol, Brunon K to terrorysta a Sawicka w sumie jest niewinna.
Wypuszczenie Sawickiej to zwykłe . Na "pocieszenie" możemy za to zapoznać się z ofertą, jaką przygotowała GW dla swoich czytelników z okazji zbliżającego się 3 maja. Czy tylko mi opadają ręce czytając giewowych publicystów?

Cytat:
Kim byśmy byli, gdyby nie Hitler, komunizm, Syberia? Czemu wznosilibyśmy świątynie? Sybir, hitleria i komuna wywiodły nas z nicości. Gdyby nie istniały, trzeba by je wymyślić.
Cytat:
Prawdziwemu Polakowi najbardziej stoi w okolicach śmierci. Wzmaga mu się na myśl o rzezi, niezawinionym cierpieniu, bohaterstwie, ofierze, zdradzie, nożu w plecy, Polsce Chrystusie Narodów, hańbie itede.
http://wpolityce.pl/artykuly/52555-t...ce-bezradnosci

"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"