Wyświetl pojedynczy post
emjot
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.04.2013, 10:31
Blaszczu16 napisał(a):Wyświetl post
Ja już po zeszłorocznym rewanżu w PP z Ruchem byłem zdania, że Uryga jest lepszy od Chaveza i Jaliensa, tylko Probierz bał się postawić zdecydowanie na Alana. To samo Stolarski. Obaj powinni grać w pierwszej jedenastce do spółki z Czekajem i Bunozą na lewej.
Ok. Stolarski powinien zostać wprowadzany stopniowo do gry (choć nie wiem czy nie jako prawy pomocnik), Uryga takoż. Co do Czekaja mam wątpliwości ze względu na to że jest strasznie szklany. W dodatku ma problemy ze zwrotnością i reakcją na wydarzenia boiskowe.
Ale Bunoza? Najgorszy lewy obrońca jakiego widziałem (zaraz po wyjątkowo zdolnym Frederiksenie)
Słaby stoper, fatalny lewy i toto ma grać?
dajcie spokój.
Jeśli już to środek Uryga - Jovanović (bo prawy to z niego żaden piłkarz, a w Serbii grał jako stoper to u nas ktoś wpadł na genialny pomysł żeby go przerobić go na prawego)
prawy bok Stolarski (choć zobaczymy jak sobie poradzi w POZNan*iu) lewy... trzeba szukać...
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
Odpowiedz cytując