Dariook napisał(a):

To ja proponuje druzyne ME w miejsce TME i na odwrot. ZIEMNIAKA na trenera , zna sie chlop z mlodymi.
Boze co za zjebany trend nastal.
A Demjan ? Ta liga was niczego nie nauczyła? Byle ogor was czaruje, a jak sie zablokuje to bedzie płacz. Sikorski ile mial w Gorniku brameczek? Super snajpery ekstraklasy...
|
Jak Sikorski przyszedł, to wiedziałem że nic z tego nie będzie, bo NIE MA DO DZIŚ PIŁKARZY KTÓRZY BY GO DOBRZE OBSŁUŻYLI. NIE MA DRUŻYNY!!!!!!!!
I jeśli będą przeprowadzone transfery w sposób sensowny w najbliższym okienku, to Demjan będzie idealny na minimum rok. Byle ogór - a kto do Wisły teraz przyjdzie, hę?
A Nawałka jest na pewno lepszym trenerem niż Kulawik. Zastanawiałem się nad przywróceniem Moskala na trenera pierwszej drużyny. Grali wtedy całkiem nieźle. E: rozwijając wątek tego, w czym jest lepszy Nawałka - to we wszystkim - potrafi być surowy wobec zawodników, dobrze ustawia zespół taktycznie, a ponadto - udowodnił Cupiałowi, że z "młodzieży" wiślackiej można zrobić solidny klub w Zabrzu.
Warunek jest jednak jeden - w czerwcu, albo jeszcze szybciej, rezygnuje Bednarz, a na jego miejsce wchodzę ja