Wyświetl pojedynczy post
Baala
Senior Member

Od: 11.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.04.2013, 22:22
Mecz żenująco słaby, poszczegolnie jak dla mnie:

-Miśkiewicz jest beznadziejny i wolę juz Bieszczada. W ogóle nie myśli przy wyprowadzaniu piłki. Nogami gra beznadziejnie.
-Burliga po pierwszej połowie byłem załamany. Nie potrafi nic piłkarz na I ligę. Jakim cudem można go wyżej stawiać niż Bunozę tego nie pojmuję.
-Chavez wyprowadza piłkę fatalnie. Przypomniała mi sie bramka z Odense w Krakowie. Identyczne zachowanie. Jednego przepchnie to dalej ma za długo piłke przy sobie i drug nachodzi.
-Chrapek sobie spaceruje choć według mnie on sie nie nadaje by grać pod napastnikiem. Brakuje mu szybkości. To zdecydowanie MC, a nie AMC juz mu bliżej by być defensywnym.
-Boguski się za to nie nadaje jako napastnik. Dla mnie to on powinien grać na AMC w 4-5-1, a napastnik Sikorski/Genkov

pozytywy:
-Uryga, jak na stopera ma bardzo dobrą technikę użytkową. Nie panikuje w dodatku. Dałbym mu szansę do końca sezonu. Może być z niego solidny ligowiec. Wydaje się że jest najciekawszy z naszych młodych
-Stolarski, nieźle. W kilku sytuacjach dużo szczęścia troche za dużo. Jednak jak na 17-latko bardzo dobrze wygląda fizycznie, a to już atut niezły. Grał na równym swoim poziomie cały mecz. Bez skurczy co jak na taki wiek i Ekstraklase to dobrze rokuje.
-Sarki szybkość wielka i bardzo dobra wrzutka. Choć fakt że trochę przewidywalny jest jak Łobodziński, z tym że lepszy technicznie i dynamiczniejszy. Potrafił też się wrócić do obrony jak było trzeba. Obowiązkowo należy przedłużyć kontrakt.
Odpowiedz cytując