szprotson napisał(a):

ja mam nadzieje ze z Mączyńskim nie obudzimy sie nigdy.
No chyba ze chcemy być Odrą Wodzisław to ok.
|
No ale co, Chrapek, Brud czy Burliga to niby poziom wyżej? Pełna zgoda że z takimi piłkarzami będziemy walczyć raczej o środek tabeli (wersja bardzo optymistyczna), ale nasze obecne ruchy kadrowe idą w tym kierunku.
silver03 napisał(a):

|
Nikt nie da mu takiej kasy tylko dlatego, bo inni tyle zarabiają, nie po to są robione czystki z wysokich kontraktów. Jak Pan Chrapek tego nie rozumie to można śmiało postawić na nim krzyżyk, bo żeby być dobrym piłkarzem trzeba mieć dobre nogi i głowę - pierwszego mu brakuje, dodatkowo jak widać tego drugiego chyba też za bardzo nie ma.
|
Dokładnie o to mi chodziło. Patryk był wyróżniającą się postacią w drużynie, to miał podstawy rozmawiać o podwyżce (zwłaszcza, że było ryzyko odejścia na mocy prawa Webstera i to klub zaczął negocjacje). Chrapek niech najpierw coś pokaże częściej niż w meczu z Legią, gdzie wszystkim się nagle zachciało biegać.
fialo - z uwagi na ogólną żenadę merytoryczną miałem Cię olać, ale co tam, będzie kryptoreklama: sprawdź blog "lutuj.net". Czy uznasz informacje tam podane za wiarygodne - wisi mi to i powiewa. Tak na wszelki wypadek informuję, gdybyś chciał dyskusję podjąć, albo coś - nie marnuj czasu.