Wyświetl pojedynczy post
AntyMod
Senior Member

Od: 05.2012

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.04.2013, 19:37
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Ja wierzę
Tez kiedy po raz pierwszy zadwoniłem (wtedy jeszcze była mowa o All Inclusive) zaproponowali mi ceną o 70 zł niższą od wyjściowej.
Skoro dla nowych klientów Platinum jest za 119, to normalne, że dotychczasowym, długoletnim abonentom zaproponują własnie co najmniej 119 - 70 = 59 a dodatkowe pakiety nie ma zmiłuj się.... albo płacić, albo jeszcze targować, albo da sobie spokój.

Spoko- tylko ja kolejny raz dostalem telefon ze oferuja mi platyne za 99 zl - i nie ma zadnej mozliwosci nizej , tez jestem dlugoletnim abonentem ......teraz place 71 zl ...wiec dzis mowie : kobieto, jesli place 71 zl - a szarpne sie na 79 - bo chodzi mi o to zeby dostac silver + 6 x C+ - to i tak zyskacie ....a amm teraz pakiet ze wszystkim co jest w standardzie z 6 x C+ - glownie chodzi mi o to ze nie amm szans juz na Polsat HD i nSport- reszta mnie strzyka bo mam praktycznie wszystko - bez hbo, cinemaxow i innych niepotrzebnych programow filmowych - bo filmy ....hmmmm ... - kazdy kumaty wie o co chodzi .......apropo - nie chce mi sie przeijac wszystkich postow - do kiedy cyfrowicze moga zlozyc wypowiedzenie i ile to wypowiedzenie do nich idzie / bo podobno liczy sie data kiedy owe pismo do nich dotrze a nie moment stepla pocztowego ( co wg mnie tez jest chore i moz byc tylko w tym kraju) ...z gory dzieki za zwiezla odpowiedz
Odpowiedz cytując