Czyli idziemy drogą reorganizacji, restrukturyzacji i ogólnego roz.......u.
Jak Widzew, ŁKS i swego czasu GKS Katowice.
Obawiam się, że efekt będzie podobny...
Na szczęście wieści z klubu są optymistyczne, jak zwykle zresztą. Dwóch rzeczy mi tylko brakuje: maci0sia i zbymaka. Jeszcze nie pora?
KOMINEK napisał(a):

A nie przypominasz sobie, że co najmniej dwa kontrakty renegocjowano, że parę rozwiązano, że ustalono z piłkarzami terminarz płatności zaległości, że negocjowano spłaty dla dłużników zewnętrznych, że nie rozpi…la się kasy na lewo i prawo i to kasy, której nie ma.
Ktoś to robi i powiem Ci jest to syfna robota, bo jedyne, co usłyszysz to, to, że jesteś Łysy ch... i legionista.
|
Ale niektórzy na forum wbijają mu szpilki.
To nie ludzie - to wilki!
pysio napisał(a):

Według mnie od początku:
1. Genkov - nie możemy sprzedawać najlepszego napastnika w naszym zespole.
2. Bunoza - młody, perspektywiczny obrońca, warto zostawić jeszcze na następny sezon.
3. Wilk - ostoja środka pomocy, kilka bramek w tym sezonie strzelił, niezbędny w Wiśle.
4. Garguła - niegdyś najlepszy rozgrywający w Polsce, należy dać mu szansę przepracować cały obóz przygotowawczy z nowym trenerem, a nóż odbuduje formę.
5. Iliev - król strzelców ligi serbskiej, szybki, zwinny, robi dużo szumu (przedłużyć kontrakt).
6. Jaliens - swego czasu ostoja obrony reprezentacji Holandii, wzór dla młodych (przedłużyć kontrakt).
7. Pareiko - jak wino, czym starszy tym pewniejszy (przedłużyć kontakt).
8. Sobolewski i Kosowski - legendy klubu (przedłużyć kontrakt).
9. Czekaj, Brud - młodzi Polacy, Wiślacy, takich nam trzeba (przedłużyć kontrakt).
10. Sikorski - to, że strzelać potrafi pokazał w meczu z Legią (przedłużyć kontrakt).
|
Ja bym jeszcze ściągnął z powrotem Frederiksena. Ograł się w drugiej lidze duńskiej, teraz na pewno będzie lepszy.