Generalnie dekodery od starej enki są jakościowo lepsze od tych dostępnych w cyfrze, w darmowe użytkowanie najczęściej dają box+ tylko, że z nimi jest następujący problem - obecnie są dostępne teoretycznie tzn. jak pójdziesz do punktu żeby dokonać wymiany to ci powiedzą, żebyś spróbował w grudniu popołudniu może wtedy będą.
Dekodery enki mają też taką wadę, że jak byś chciał multiroom to musisz pięknie okablować mieszkanie.
SZYMEK_TSW napisał(a):

|
A czy komuś z was mających dotychczas umowy z Cyfrą + udało się wynegocjować coś korzystnego, bo niemal wszystkie wpisy z stylu 6xC+ za 60 złotych dotyczą byłych abonentów N, natomiast ja rozmawiając dwukrotnie z konsultantami uzyskałem standardowe 99 zł za obecny pakiet Platinum. Jeśli tak, to gdzie dzwoniliście?
|
Potwierdzam to, co ci napisał
La Furia Dell' Est - nigdzie nie chodź ani nie dzwoń, to firmie ma zależeć na kliencie a nie na odwrót. Jak ci będzie strasznie zależało to nigdy nie dostaniesz dobrej oferty - tak niestety to działa. Ja byłem w cyfrze i uzyskałem ofertę Universe i 6 C+ za 49 złotych podobnie jak
focusik09 (on 59 złotych ale z multiroomem).
Bezwzględny warunek żeby takie oferty uzyskać to złożenie wypowiedzenia.