Wyświetl pojedynczy post
BBudowniczy
Senior Member

Od: 07.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.04.2013, 18:41
Bobek90 napisał(a):Wyświetl post
Jesli alternatywa dla PO ma byc partia majaca takich wyznawcow jak powiekszone "PO" w kazdym wyrazie czy dziadek armii przegranej pod Stalingradem to ja kuzwa dziekuje, ale kopsne sie w koncu i zaglosuje na lenia Tuska albo showmana Palikota.
Jeżeli to jest dla Ciebie kryterium głosowania na daną partię, to jak możesz głosować na partie mające takich "wyznawców" i jenteligentów?

Cytat:
Nigdy nie było tematu ukończenia całośći do mistrzostw. Zawsze była mowa o przejezdności
Cytat:
Ale szczeniaczek nie moze uzywac kondonka, oraz nie moze uprawiac sexu oralnego i analnego. Aha, pan reka nie moze tez zadowalac pana szczeniaczka
Cytat:
jebło to jebło, na ch... drążyć temat
Cytat:
Poglądowe zdjęcie, które obala teorię, że samolot nie jest wstanie na wysokości 7 metrów odwrócić się na grzbiet.. zdjęcie: wis.la/m9n7o
Po stracie skrzydła na odległości do 7 metrów od kadłuba obrót jest jak najbardziej możliwy w wyżej przedstawionym przypadku.
Cytat:
normalnie na miescie dostalbys w ryj, a pozniej jeszcze kopa
Cytat:
bąki trzeba puszczać, bo trzymanie jest nie zdrowe.
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"