Wyświetl pojedynczy post
Kamil_mchw
Senior Member

Od: 09.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.04.2013, 12:57
mam problem...
jakiś czas temu wygrałem u buka kase... w bet365... największe gówno na świecie... oczywiście nie miałem możliwości wypłaty pieniędzy na moje konto bankowe... tylko automatycznie zlecili przelew na konto moneybookers z którego dokonywałem wpłaty... po zalogowaniu na moneybookers były moje pieniądze ale jedynym sposobem aby wypłacić pieniądze były czekanie na jakiś list który mieli mi wysłać... było to ok. 3 tyg. temu. Po tyg. od dnia rzekomego wysłania listu wkur.wiłem się i zaczałem szukac na stronie alternatywnego sposobu wypłaty moich pieniędzy. Znalazłem zakładkę "wyślij pieniądze" kliknąłem i wpisałem dane mojego ojca jako osoby która ma dostać pieniądze... zaznaczyłem całą kwotę, podałem adres e-mail licząc że dostanie na iego prośbę z podaniem nr. konta bankowego... oczywiście tak się nie stało... ojciec nie dostał żadnego maila, a moje pieniądze z konta moneybookers zniknęły.
Co zrobić w takiej sytuacji Pisałem do nich 3 razy reklamację, zażalenie, próbowałem nawet zadzwonić do UK (siedziby biura) ale bez skutku... na moje e-mailowe zgłoszenie problemu do tej pory nie dostałem odpowiedzi... a pisałem do nich dokładnie 2 tyg. temu...
prosiłbym o prv
Odpowiedz cytując