Wyświetl pojedynczy post
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.04.2013, 12:36
Szpen napisał(a):Wyświetl post
odezwał się ten, co jest brany na poważnie. Boki zrywać. Spojrzałeś chociaż na wykres ropy i zrozumiałeś jak głupia propagande Gazety Polskiej zacytowałeś?

Nie chce mi się cytować twojego wcześniejszego posta, więc odpowiem tutaj: Czy Nowak w tych lożach bawił się za twoje? Jesli nie, to co sie czepiasz?
P.S Nowaka nie lubie
Kolejny bobek się odezwał . Jak masz problem z ropą to użyj argumentów merytorycznych, co się nie zgadza i gdzie a nie takie zwykłe tuskolenie.
A co do Nowaka, to tak bawił się za moje ! Dla zobrazowania (bo dla leminga to konieczne): Oligarcha i zarazem kumpel Nowaka "wygrywa" rządowe przetargi (dzieki niemu). Kasa podatnika (czyli tez moja) płynie do niego wartkim strumieniem. W zamian oligarcha funduje pobyt w przybytku wraz z panienkami ministrowi Tuska.
W dodatku dostal od oligarchy w dowód zapewne wdzięczności taki skromny gadżet ....zegarek za ...35 tys. zł Co na to CBA ?
Panimajesz już, czy dalej ciężko ? Jak nie , to musisz wziąć koniecznie udział w biegu organizowanym niebawem (gdzieś w swiętokrzyskim) przez PO (z udzialem Tuska) i przewietrzyc umysł.
Życzenia urodzinowe wodzusiowi już złozyłes ?
Wyjatkowo obrzydliwie mizdrzył się do Merkel, machał ogonkiem jak kundelek. Zabawne, ze propagandysta TVP-wski Kraśko myślał, że tą sceną mu przyplusuje

P.S. Ma dziewczyna odwagę, płynąc pod prąd. Poszła na wojnę z medialnym (mętnego nurtu) ścierwem. Brawo Aga !:
http://niezalezna.pl/40615-radwanska-nie-wpuszcza-tvn-u
Powód: dopisek
Ostatnio edytowane przez Gwiaździsty : 23.04.2013 o godz. 13:09.