Wyświetl pojedynczy post
wyar
Senior Member

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.04.2013, 13:29
Elefant napisał(a):Wyświetl post
Dałeś się wkręcić. Tego typu pogląd jest wpierany pewnej grupie kibiców, mimo, że go nie prezentują.

Ukształtowały się dwie opcje.
Przypomina się jak żywo owa przypowieść o rybie i wędce.

Pierwsza mówi, wszystko jest dobrze, mamy słabszy sezon, polityka klubu jest dobra itd. Egzystencje klubu uzależnia od tego czy boss w przypływie dobrego humoru rzuci rybę dla sukcesu lub rybkę dla przetrwania. Taki rodzaj religi myślenickiej.

.

Gdzie znajdujesz taka opcje ?
Bo ja moglbym znow cie zacytowac : "...Dałeś się wkręcić. Tego typu pogląd jest wpierany pewnej grupie kibiców, mimo, że go nie prezentują..."

Co do wiekszej czesci Twojego postu - zgoda. Ale twierdzenie,jakoby tu byli jacys wyznawcy Prezesa Cupiala traci kpina ze zdrowego rozsadku. ja znajdowalem na tej stronie czesto posty,ktorych ekstrakt sprowadzalby sie do slow "Cupial won z klubu,niszczycielu",wiec opcja takich kibicow jak najbardziej istnieje i jest wcale liczna.istnieje natomiast taka - bardzo duza - opcja kibicow,ktora,absolutnie zauwazajac czasem glupie dzialania Cupiala,pyta kto i co w zamian ? Bo w warunkach polskich obawiamy sie raczej,ze bez Cupiala klub podryfuje w strone byc moze nawet drugiej ligi.Na horyzoncie nie widac bowiem jakichs spektakularnych sukcesow w prowadzeniu polskich klubow ku chocby sredniej europejskiej,pomimo,iz tamte stawiaja na stabilizacje i przyszlosc duzo bardziej niz Cupial.Nie zrozum mnie zle - uwazam,ze Cupial popelnia bledy a klub dryfuje na razie w strone marazmu,ale bez Cupiala byloby jeszcze gorzej. A nie kojarze kogos,kto mialby PIENIADZE I SENSOWNY PLAN na wydobycie Wisly z szamba.Zgadza sie,w przeszlosci szanse byly,ale coz...
You'll never know...
Odpowiedz cytując